Vistapaint introduceert Bagar Airliss Joint Light
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 juni 2024

Lichtgewicht plamuur

Begunstigend lid Vistapaint introduceert met trots haar nieuwste product: Bagar Airliss Joint Light. Deze multifunctionele, lichtgewicht plamuur in pastavorm is speciaal ontwikkeld voor stukadoors en is bijzonder geschikt voor verwerking met taping tools en airliss verspuitbaar. Met Bagar Airliss Joint Light bespaar je kostbare tijd, waardoor je efficiënter kunt werken en zowel tijd als geld bespaart.

Bagar Airliss Joint Light is niet zomaar een plamuur. Deze plamuur is ontworpen met het oog op veelzijdigheid en gebruiksgemak. Dankzij de boterzachte textuur smeert het soepel uit en biedt het een vette, boterachtige verwerking die stukadoors zeker zullen waarderen, geeft Vistapaint aan. Bovendien is het tot maar liefst 15% lichter dan traditionele pasta's, wat de werkervaring nog prettiger maakt.

Belangrijkste kenmerken van Bagar Airliss Joint Light

  • Behandeling van AK voegen: ideaal voor het behandelen van de afgewerkte kanten van gipsplaten.
  • Opvullen van scheuren en ondiepe gaten: effectief voor het herstellen van beschadigingen. Speciale formule voor een strakke afwerking.
  • Voorbewerken van oneffen ondergronden: zorgt voor een gladde basis voor verdere afwerking.
  • Lichtgewicht formule: tot 15% lichter dan traditionele pasta's, wat zorgt voor een gemakkelijke en moeiteloze verwerking.

Met de Bagar Airliss Joint Light richt Vistapaint zich op de behoeften van de moderne stukadoor die efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Vistapaint stelt niet voor niets de nummer 1 leverancier in nicheproducten voor de verf- en stucverwerkende professional te zijn. ‘Het product is niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk aan te brengen en biedt een uitstekende afwerking. Stukadoors kunnen rekenen op een consistent resultaat, ongeacht het type ondergrond’, geeft Vistapaint aan.

Deel dit artikel: