Welke ondersteuning wenst u?
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
11 juni 2020

Ledenondersteuning isolatie / energietransitie

Er moeten in Nederland nog zo’n 7 miljoen woningen worden geïsoleerd. Die doelstelling staat in het energieakkoord, in Europese regelgeving, het plan ‘Nederland van het gas af’ en de uitslag van de Klimaatzaak. De overheid stimuleert woningeigenaren nu ook extra om energiebesparingsmaatregelen te treffen. Daar kan voor NOA-bedrijven veel werk uit voortvloeien! NOA wil u daar graag bij ondersteunen.

Gevels kunnen aan de binnenzijde worden geïsoleerd. Zowel stukadoorsbedrijven als plafond- en wandmontagebedrijven kunnen dit verzorgen. Maar denk ook aan het isoleren van schuine daken en natuurlijk kunnen woningen meteen worden geïsoleerd én verfraaid door het aanbrengen van buitengevelisolatie. Hier valt geld te verdienen. Maar ga goed voorbereid en terdege aan het werk, anders kan het resulteren in ontevreden klanten en schadeclaims.

Hoe dan ook is 7 miljoen woningen isoleren natuurlijk niet mis. Als u een van de partijen bent die dit wil doen, dan kunt u daar misschien van NOA ondersteuning bij gebruiken? We hebben bedacht wat voor u interessant kan zijn, maar dat weet u natuurlijk beter dan wij! Daarom horen we graag van u waarmee u ondersteund wilt worden.

Met welke punten kunnen we u helpen?

  •  *
  • naam@bedrijf.nl
Deel dit artikel: