Alle regelingen voor gezond werken in de afbouw
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
22 december 2022

Folders Gezond werken

Samen met vakbonden, TBA, Savantis en Volandis heeft NOA een folder en magazine over gezond werken uitgebracht. Hierin staat praktische informatie over de verschillende regelingen, die onze bedrijfstak heeft om gezond werken te stimuleren. 

Magazine

Speciaal voor werkgevers is een uitgebreid magazine gemaakt. In het magazine over Gezond werken staan antwoorden op vragen wat je kunt doen als een werknemer wil doorgroeien, of als zijn werk te zwaar wordt. Maar er staat ook informatie in over gratis leefstijlbegeleiding, het werken met een arm-ondersteunend exoskelet en meer manieren om werknemers gezond met pensioen te laten gaan. 

Download het magazine Gezond werken

Folder 

Er is ook gedacht aan werknemers die minder graag lezen: in een compacte folder staan de verschillende mogelijkheden en ondersteunende regelingen kort opgesomd. Daarbij kan met het mobieltje een QR-code worden gescand voor meer informatie.

Download de folder Gezond werken

Alle regelingen staan natuurlijk ook uitgelegd op www.mijnafbouw.nl/gezond-werken. Laat het thema eens vallen onder de kerstborrel, of vertel medewerkers er in het nieuwe jaar over. Iedereen wil toch graag op een veilige en gezonde manier werken? 

 

Deel dit artikel: