Nu verkrijgbaar op Nederlandse markt via Elite Tools
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 september 2022

DeWALT afbouwgereedschappen

Begunstigend lid Elite Tools B.V. uit Klarenbeek heeft de exclusieve verkooprechten voor DeWALT afbouwgereedschappen verkregen voor de Nederlandse markt. Het assortiment omvat onder andere pleister-, plamuur, spackmessen en spanen voor professionals in de droge afbouw.

Exclusieve aanbieding voor NOA leden

Speciaal voor alle NOA leden loopt er t/m 31 oktober 2022 een introductie-aanbod waarbij je gratis een high-end DeWALT stelling ontvangt t.w.v. € 250,- bij afname van een pakket.

Pakket A: DeWALT basispakket (plamuurmessen, pleistermessen, spanen) 
Pakket B: DeWALT uitbreidingspakket met alle toebehoren voor een totaalaanbod

Meer info 

Ben je benieuwd naar de exacte inhoud van de pakketten, of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Thomas Jellema van Elite Tools via 055 3030 806 of mail. 

Over Elite Tools

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de Nederlandse afbouwbranche is Elite Tools een goede partner voor afbouwend Nederland. Ze zijn leverancier van kwalitatief hoogwaardige afbouwgereedschappen en geven graag hun kennis en ervaring door. Hun streven is het assortiment continu te vernieuwen met innovatieve, handige tools die jouw werk makkelijker én beter maken. Meer info op www.elitetools.nl 

Deel dit artikel: