Ondoordringbare dakafdichting en duurzame beschermingssystemen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 september 2022

Dakafdichting en langdurige bescherming

Voor afdichtingen en langdurige bescherming van gebouwen en constructies moet je bij begunstigend lid Triflex zijn. Of het nu gaat om het waterdicht maken van daken, het afwerken van vloeren en galerijen of het beschermen van parkeergarages; Triflex wil er met hoogwaardige producten, systemen én kennis en expertise voor zorgen dat de veiligheid, het comfort en de optimale beleving van gebruikers gegarandeerd verhoogd wordt.

Balkons, galerijen en terrassen

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken zijn een belangrijk onderdeel van een woning. Het is dan ook van belang dat ze lang meegaan en passen bij de woning of het complex. Triflex biedt hiervoor duurzame systemen, die een bouwwerk en de vloeren beschermen tegen weersinvloeden. Hun isolatiesystemen vormen een laag op de constructie waardoor de levensduur wordt verlengd. Dit kan op grote oppervlakken worden toegepast, maar is ook geschikt voor bijvoorbeeld trappen en voegen. Daarnaast biedt Triflex een keuze uit vele kleurpatronen en structuurvariaties. Hiermee dragen ze niet alleen bij aan een duurzaam, veilig en comfortabel, maar ook aan een aantrekkelijk leefklimaat. Meer weten? Klik hier!

 

Duurzame dakafdichting

Een ander belangrijk onderdeel van een woning is natuurlijk het dak. Ook daken staan het hele jaar door bloot aan het weer en tal van andere invloeden. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere vaak complexe detailleringen. De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Zo worden lekkage en kostbare waterschade voorkomen. Door de lange levensduur van de dakafdichting - minimaal 25 jaar - kun je daarmee kiezen voor permanente zekerheid van topkwaliteit. Meer weten? Klik hier!

Deel dit artikel: