ISMT helpt met Isolgomma
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 december 2022

Contactgeluidreductie in winkelvloeren

Veel winkelcentra bestaan uit combinaties van appartementen met daaronder winkelruimte, zoals een supermarkt. Dit kan geluidsoverlast voor omliggende bewoners veroorzaken. Denk aan rijdende winkelwagentjes, het gooien van kratten tijdens het bijvullen en in de emballageruimte rondrijdende palletwagens en bevoorradingskarren. Deze geluiden zijn prima te isoleren met de producten van begunstigend lid ISMT.

Geluidstrillingen

Geluid verplaatst zich makkelijk via vloeren en muren naar bovenliggende woningen. Bij de aanleg of het vervangen van een vloer in een supermarkt zijn daarom maatregelen nodig die zorgen dat aan de normen wordt voldoen. Begunstigend lid ISMT heeft hiervoor de ultieme oplossing: de speciale akoestische isolatie van Isolgomma. Deze zijn voor 90% gemaakt van gerecycled materiaal en bieden een duurzame oplossing.

PVE-eisen

Wanneer een nieuwe zwevende dekvloer wordt gemaakt, is Isolgomma Grei of Roll het beste antwoord. Deze slechts 5-7 mm dikke isolatierol biedt betrouwbare akoestische isolatie, die voldoet aan alle gestelde eisen uit het PVE voor supermarktvloeren op het gebied van akoestiek en drukbelasting.

Projectbegeleiding

Bij de aankoop van onze akoestische vloerisolatie biedt ISMT een volledige projectbegeleiding aan, die zekerheid geeft in alle fases van het project. De technici informeren en helpen bij het bepalen van de materialen die nodig zijn om te voldoen aan de bouwbesluiteisen en eventueel aanvullende eisen die gevraagd worden. Met de ruime ervaring die ISMT op deze manier bij veel projecten heeft opgedaan, zijn zij in staat om altijd voor het optimale resultaat te gaan. En het verwerken is zeer eenvoudig; kijk hiervoor de verwerkingsinstructies op deze video.

Meer weten? Kijk dan op www.ismt-bv.com of bel 088-0184900

Deel dit artikel: