Jouw (vak)kennis verbreden of verdiepen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
13 januari 2020

Winterprogramma 2020

Het NOA-Winterprogramma is een bijscholingsprogramma voor ondernemers en kaderpersoneel in de afbouw- en natuursteenbranche. We bieden nieuwe cursussen en workshops aan waarmee je jouw vakkennis, communicatievaardigheden en toekomstvisie kunt verbreden of verdiepen.

De trainingen worden gegeven door experts, met kennis van de afbouw- en natuursteensector. Samen met collega-ondernemers ga je onder deskundige begeleiding efficiënt aan de slag met het cursusonderwerp van jouw keuze. Er zijn vaktechnische workshops - echte doe-dagen dus - en cursussen waarmee je jouw bedrijfsprocessen kunt verbeteren of die je inspiratie bieden voor jouw toekomstvisie. De vakbekwame docenten wijzen je op aspecten waar je normaliter niet alle dagen aan denkt of mee bezig bent. Met ons Winterprogramma haal je het beste uit jezelf én jouw bedrijf.

Cursusoverzicht

Direct inschrijven

Onderstaand kun je direct inschrijven door de cursus/workshop van jouw keuze aan te vinken (inschrijven voor meerdere trainingen is uiteraard ook mogelijk). Alle trainingen staan ook in onze online agenda, met aanvullende uitleg en de deelnamekosten. Onder elke training staat hetzelfde inschrijfformulier, dat je eenvoudig kunt invullen. Of download de brochure [link pdf] voor alle info en een papieren inschrijfformulier. Lees ook de deelnamevoorwaarden

Wil je graag nog meer weten over een bepaalde cursus, dan mag je natuurlijk bellen met het NOA-secretariaat: 0318-54 73 73.

Inschrijven

 • Om er zeker van te zijn dat u geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem u vraagt een eenvoudige optelsom te maken. U moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • 06-12345678
 •  *
 •  *
  Dag-maand-jaar
 • 1111AA
Deel dit artikel: