Muller Afbouwgroep is de grote winnaar
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
29 september 2022

Winnaars Gyproc Trophy 2022

Op 23 september 2022 organiseerde Gyproc een feestelijke avond in het Utrechtse TivoliVredenburg theater om de Nationale Gyproc Trophy 2022 uit te reiken. NOA-bedrijf Muller Afbouwgroep ging als winnaar naar huis met de Gyproc Trophy en de publieksprijs. Ook NOA-leden B&O Projectafbouw, A.T. Projecten, Kwakman Groep en Wouters Totaalafbouw vielen in de prijzen. 

De Nationale Gyproc Trophy wordt iedere twee jaar uitgereikt. Met deze prijs waardeert Gyproc Nederland de creativiteit en het vakmanschap van de top van afbouwend Nederland: de Gyproc Professionals. Voor deze 8e editie zonden de Gyproc Professionals in totaal 32 projecten in, in de categorieën Woningbouw en Utiliteitsbouw. Muller Afbouwgroep ging als winnaar naar huis met de Gyproc Trophy 2022 voor het markante project New Amsterdam Court House, het nieuwe rechtbankgebouw aan de Amsterdamse Zuidas. Ook de ‘Gyproc Professionals Keuze’, een publiekprijs die wordt gekozen door alle Gyproc Professionals, ging naar het project New Amsterdam Court House van de Muller Afbouwgroep.  

Muller Afbouwgroep is de winnaar van de Gyproc Trophy 2022 met New Amsterdam Court House.
Muller Afbouwgroep is de winnaar van de Gyproc Trophy 2022 met New Amsterdam Court House.

Categorie Utiliteitsbouw

In de categorie Utiliteitsbouw was B&O Projectafbouw de winnaar met het project Echo TU Delft. In deze categorie was Kwakman Groep de runner-up met het project AMC renovatie beddentorens.

Categorie Woningbouw

In de categorie Woningbouw kende de vakjury de hoofdprijs toe aan A.T. Projecten met het spraakmakende project The Valley in Amsterdam. Voor Wouters Totaalafbouw was de runner-up prijs voor het bijzondere woningbouwproject ’t Eemgoed in Almere in deze categorie zeer verdiend. 

De Innovatieprijs 

De winnaar van de Innovatieprijs werd deze editie gekozen uit alle 32 inzendingen. De vakjury kende deze prijs toe als een ‘oeuvreprijs’ aan de Kwakman Groep. 

Over de Nationale Gyproc Trophy 2022

“De Gyproc Trophy was voor de 8e keer een prachtig podium om aan de Gyproc Professional-bedrijven waardering en erkenning te tonen voor hun vakmanschap, inzet én creativiteit”, vertelde Tom van Engelen van Gyproc Nederland. De inzendingen zijn zorgvuldig beoordeeld door een vakjury. Bij de beoordeling van de inzendingen wordt gekeken naar vakmanschap, het realiseren van de gewenste architectuur, bouwkundig slimme oplossingen, samenwerking, de rol van het afbouwbedrijf tijdens het bouwproces en de realisatie van de technische criteria. Daarnaast speelt de wijze waarop de ingezonden informatie is gepresenteerd in woord en beeld een belangrijke rol. 

NOA feliciteert alle winnaars en runners-up met hun prestaties en gewonnen prijzen!

 

 

Deel dit artikel: