Winactie Toverland
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
22 september 2021

Winnaar NOA-OZP Toverland-actie

Vandaag is hét moment: de winnaar van de NOA OZP Afbouw winactie is bekend! In de besloten Facebookgroep werd al enthousiast gevraagd of en wanneer de winnaar van de foto-actie zou worden bepaald.

Tijdens de familiedag in Toverland konden deelnemende NOA-leden een foto maken en deze uploaden in de NOA OZP Facebookgroep. Dit is een besloten groep voor NOA-leden zonder personeel, waar allerlei zaken worden gedeeld die relevant/interessant zijn voor ZZP-ers. Voorwaarde van de winactie was natuurlijk wel dat je NOA-lid én lid van de groep moest zijn/worden. 

We hebben leuke inzendingen mogen ontvangen voor de winactie. Uit alle inzendingen – waarbij bestuursleden en medewerkers van NOA natuurlijk werden uitgesloten - hebben we één winnaar gekozen. Alle foto’s kregen een nummer en bestuursleden konden onafhankelijk van elkaar aangeven welke foto ze de beste vonden. Unaniem stemden alle bestuursleden op dezelfde foto, eentje die het meest tot de verbeelding spreekt voor de magische beleving die Toverland teweeg bracht… 

En de winnaar is: André van Elst

Met dank aan zijn vrouw Aranka Hofman die deze foto heeft gemaakt. We nemen via een privé bericht contact met jullie op om het gezinscadeau te overhandigen. 

Wordt ook lid van de NOA OZP Facebookgroep! 

Ben je ondernemer zonder personeel en wil je lid worden van de NOA OZP Facebookgroep? Meld je dan direct aan.  

Deel dit artikel: