Goede oplossingen tegen geluid en trillingen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 september 2023

Winkelvloeren zonder geluidsoverlast

Winkels, vaak met appartementen erboven zoals supermarkten, staan bekend om geluidsoverlast. Rijdende winkelwagens, palletwagens, en schuivende kratten tijdens het bijvullen kunnen hinder veroorzaken. Begunstigend lid ISMT biedt de oplossing!

Geluidstrillingen en Isolgomma   

Geluid verspreidt zich gemakkelijk door vloeren en muren naar bovenliggende woningen. Bij het maken van een goede vloer is akoestische isolatie dan ook cruciaal. De producten van ISMT bieden duurzame en effectieve oplossingen:

Sylcer: 3 mm dik, ideaal voor tegels op bestaande vloeren.

Roll, Uproll of Grei: 5, 7 of 9 mm dik voor zwevende dekvloeren.

Point: Geschikt voor zware belastingen tot 5.000 kg/m², 17 mm dik.

Met deze producten wordt voldaan aan de eisen die worden gestelde in PVE.

Trillingsreductie voor koel- en opslagsystemen

Ook in de koel- en opslagsystemen van supermarkten moet nagedacht worden over de juiste vloer. ISMT biedt hiervoor Isolgomma Megapoint die zorgt voor een effectieve trillingsvermindering.

Gratis Akoestisch Prestatie Rapport

Het kiezen van de juiste akoestische oplossing kan een uitdaging zijn. ISMT biedt daarvoor een gratis Akoestisch Prestatie Rapport: de sleutel tot succes. Hierin komen alle essentiële aspecten aanbod, zoals vloerconstructie, vloerverwarming, vloerafwerking (vooral tegels in winkels), vloersterkte, hoogte, gewicht, drukbelasting en gewenst geluidsniveau. Dit gratis rapport toont aan of wordt voldaan aan de bouwvoorschriften en specifieke eisen en wensen.

Professioneel advies voor elk project

Veel succesvolle winkelketens kozen al voor de isolatie van ISMT. Samen met professionele vloerenbedrijven werkt ISMT graag aan de perfecte (supermarkt)vloer, waarin akoestisch comfort centraal staat. Neem contact op voor een gratis Akoestisch Prestatie Rapport en zeg vaarwel tegen geluidsoverlast!

Deel dit artikel: