BpfBOUW doet een onderzoek onder uw werknemers
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
02 juni 2022

Werknemersonderzoek pensioen

Wat willen uw werknemers? Willen zij meer risico nemen, waardoor ze mogelijk een hoger pensioen uitgekeerd krijgen, maar ook het risico lopen op een lager pensioen? Of gaan zij liever voor meer zekerheid? BpfBOUW wil graag van uw werknemers weten welke vorm van beleggen de voorkeur heeft. De mening van werknemers wordt samen met de voorkeuren van alle andere deelnemers aan dit onderzoek meegenomen in hoe bpfBOUW belegt.  

Pensioen is inkomen voor later. Door het onderzoek in te vullen, zorgen uw werknemers er in 10 minuten voor dat zij invloed uitoefenen op hun inkomen voor later. Dat vindt bpfBOUW belangrijk. Hoe meer deelnemers aan het onderzoek meedoen, hoe beter bpfBOUW haar beleggingen kan laten aansluiten op hun wensen en behoeften.

Kan iedere werknemer meedoen?

Niet iedere werknemer kan aan het onderzoek meedoen. BpfBOUW houdt namelijk een steekproef onderzoek. Dat betekent dat een geselecteerd aantal personen een e-mail ontvangt met een link naar een online vragenlijst. Meedoen kost ongeveer 10 minuten. Meedoen aan het onderzoek kan met een laptop, vaste computer, tablet of een smartphone. 

Deel dit artikel: