Programma webinar bekend: Mis het niet!
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
23 februari 2024

Webinar NIS2 speciaal voor de Bouw

In het licht van de recente ontwikkelingen en de implementatie van de NIS2 richtlijn, nodigen wij alle NOA-leden van harte uit voor een belangrijk NIS2 webinar op 5 maart. Dit is een unieke kans om als afbouwbedrijf de juiste inzichten te krijgen en je organisatie klaar te stomen voor de nieuwe eisen op het gebied van cyberbeveiliging.

Eind dit jaar komt er strenge wetgeving rondom cyberbeveiliging, waar veel bedrijven in onze sector mee te maken gaan krijgen. Als partner van Samen Digitaal Veilig willen we NOA-leden adviseren om deel te nemen aan dit webinar, dat speciaal voor bedrijven in de bouw en techniek wordt georganiseerd. BDO Accounts zal uitleggen wat de consequenties zijn van de nieuwe wetgeving. Daarnaast zal Guardian360, specialist in beveiligen van IT-infrastructuur, uitleggen hoe je kwetsbaarheden in je netwerk vindt. Tenslotte wordt uitgelegd hoe het platform Samen Digitaal Veilig en het NIS2 keurmerk kunnen helpen om aan de wetgeving te voldoen.

Wanneer en waar?

5 maart 16:00-17.00 uur, online (de link wordt na registratie verstuurd)

Waar gaan we het tijdens het webinar over hebben?

  • Opening dagvoorzitter (Ronald de Snoo)
  • Wat is NIS2 en welke consequenties heeft dit? (Robert van Vianen, BDO)
  • De toeleveringsketen en het gebruik van het NIS2 keurmerk (Daan Hoogendijk, SDV)
  • Hoe vind je kwetsbaarheden in je netwerk? (Jan Martijn Broekhof, Guardian360)
  • Vragen en afsluiting

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor alle eigenaren die verantwoordelijk zijn voor de cyberbeveiligingsstrategie van hun organisatie, als ook IT-professionals, beleidsmakers, compliance officers en leidinggevenden.

Meld je hier aan 

Deel dit artikel: