Product(en) aanmelden
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
05 september 2019

Vernieuwde website arbovriendelijke hulpmiddelen

De website voor arbovriendelijke hulpmiddelen wordt vernieuwd. Hét moment om jouw product(en) aan te melden voor dit overzicht voor veilig, ergonomisch en stofvrij werken. De Arbocatalogus verwijst ook naar deze website!

Nu staan alle hulpmiddelen nog opgesomd op https://arbovriendelijkehulpmiddelen.volandis.nl. De website informeert bedrijven en vakmensen over (nieuwe) hulpmiddelen die de arbeidsomstandigheden van werknemers verbeteren zoals minder tillen en minder blootstaan aan stof, trillingen of geluid. Op de nieuwe website krijgen foto’s een belangrijkere plaats krijgen. Mensen zoeken liever aan de hand van beeldmateriaal.

Aanmelden

Heb jij een goed hulpmiddel? Meld dit dan s.v.p. aan op de website. Via het aanmeldformulier vul je alle relevante informatie in. Na screening ontvang je automatisch bericht over plaatsing. De plaatsing op de website is gratis en zorgt ervoor dat jouw product onder de aandacht wordt gebracht van potentiële gebruikers. Neem een kijkje op de website voor enkele voorbeelden van hulpmiddelen en hoe deze geplaatst zijn.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Vraagbaak van Volandis via 0341 - 499 299 of avh@volandis.nl.

Deel dit artikel: