Stucmortels voor binnen- en buitenwerk
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 maart 2023

Total solution mortels

Een afgebikte badkamermuur weer supersnel tegelklaar? Of een krimparme en watervaste laag voor sport en utiliteit? Met de Omnicol stucmortels benut je als stukadoor je tijd efficiënter dan ooit. Afhankelijk van het product dat je kiest, kan de tegelzetter zelfs al na een uur of drie, vier aan de slag.

Begunstigend lid Omnicol is de specialist op het gebied van renovatie systemen voor het renoveren van badkamers, wc's en keukens. Zo’n partner kan hard nodig zijn als je kijkt naar het enorme aantal coöperatiewoningen met (achterstallig) onderhoud. Vol wanden waarvan de sloper de oude tegels vaak ruw heeft afgebikt. Hiervoor zijn de stucmortels van Omnicol handig, omdat ze bijvoorbeeld sneldrogend zijn, en fijn in gebruik. Omnicol heeft de mortels namelijk samen met stukadoors ontwikkeld: “Vraag maar aan je collega’s”, zegt Omnicol. “Als je ze één keer gebruikt, wil je niets anders meer.”

Goede tradities

Omnicol heeft een breed assortiment, waar bijvoorbeeld ook stucmortels voor hoogbelastbare toepassingsgebieden bij horen. Zo hebben ze mortels voor zwembaden en natte ruimtes bij sportaccommodaties. Toepasbaar voor binnen- en buitenwerk. Natuurlijk onderscheiden ze zich allemaal door specifieke eigenschappen. Zoals multi inzetbaarheid, snelle verharding, licht gewicht, geschikt voor wandverwarming, stofarm, dankzij Emicode EC1 PLUS geschikt voor BREEAM, en bij uitstek machinaal verwerkbaar, stelt Omnicol.  

 

Total solution-pakket

Omnicol heeft een total solution-pakket samengesteld: van voorstrijk tot en met de voegmortel van de tegelzetter zijn alle producten volledig op elkaar afgestemd. Hierop geeft Omnicol een unieke systeemgarantie. Benieuwd hoe dat voor jou werkt? Neem dan contact op met Omnicol voor een advies.

Deel dit artikel: