Knauf versterkt je feestdagen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
21 december 2021

“Samen stucje beter”

Begunstigend lid Knauf versterkt dit jaar jouw feestdagen! Hun missie is het versterken van de bouw. Dit doet Knauf met hun gipsproducten, systemen en oplossingen, maar nog belangrijker vinden ze om hierbij elkaar te versterken. Collega’s, klanten, partners, maar ook mensen die het minder hebben dan wij. Daarom steunt Knauf met een speciale kerstactie dit jaar het project ‘Alle jongeren een thuis’ van het Kansfonds. Doe je mee? 

Het belang van samen bouwen en ondernemen is in deze uitdagende coronatijd nogmaals bevestigd. Dit maakt dat Knauf dit jaar niet alleen de feestdagen van klanten en medewerkers wil versterken, maar ook van degenen die het minder hebben. Passend bij de kerstgedachte geeft Knauf relaties een pakketje waarmee ze thuis een gipshuisje kunnen bouwen. Voor ieder huisje dat Knauf weggeeft, wordt het goede doel gesteund. Knauf doneert zo € 2000,- aan het project ‘Alle jongeren een thuis’ en moedigt via deze kerstactie anderen aan om samen Kansfonds te helpen. 

Het project ‘Alle jongeren een thuis’ zet zich in voor de 8.500 geregistreerde dak- en thuisloze jongeren in Nederland. Dit zijn jongeren die op straat leven, in een opvang slapen of bij bekenden op de bank. Deze jongeren worstelen naast thuisloosheid vaak met meerdere complexe problemen tegelijk: schulden, geen opleiding of werk en middelengebruik. Met het project ‘Alle jongeren een thuis’ biedt Kansfonds samen een nieuw perspectief en creëert het voor alle jongeren een thuis. Doneren gaat heel makkelijk en snel via deze site. 

Deel dit artikel: