Een sluitende kilometerregistratie met TrackJack
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 december 2022

Rittenregistratiesysteem

Voorkom bijtelling in 2023. Begin het jaar goed met een sluitende kilometerregistratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Bij ledenvoordeelpartner TrackJack krijg je als NOA-lid nu een hele scherpe prijs. 

Worden er geen privé kilometers met jouw bedrijfswagen(s) gereden? En wil je in 2023 geen bijtelling gaan betalen? Maak dan nu gebruik van een digitaal rittenregistratiesysteem. NOA is een samenwerking aangegaan met TrackJack, specialist in het bijhouden van kilometers aan de hand van een GPS tracker in jouw auto. Via de computer of app kun je precies zien welke ritten er zijn gemaakt en direct het juiste karakter aangeven (zakelijk of privé). Als lid van de NOA krijg je dat nu voor een heel scherpe prijs.

Ook is het systeem ideaal om je inzicht te geven in waar jouw bedrijfswagens zijn, zijn geweest en naartoe gaan. Is er een klant met een urgente situatie? Met de GPS locaties stuur je direct de meest dichtstbijzijnde collega er naar toe.

Ledenvoordeelpartner TrackJack biedt NOA-leden de TrackJack PRO Fiscaal 2, het systeem dat voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst, samen met de installatie bij jouw bedrijf of bij een klus op locatie én 1 jaar service. Die service kun je jaarlijks verlengen, maar verloopt automatisch. Je zit niet vast aan een langlopend contract. In plaats van € 314,95 voor het GPS systeem, installatie én 1 jaar service betaal je als NOA lid slechts € 274,95. 

Meer weten? Ga naar TrackJackeurope.com en vermeld dat je NOA-lid bent.

 

Deel dit artikel: