Werk veilig, houd plezier en kijk vooruit
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
06 oktober 2021

Quickscan via Volandis

Als werkgever bent u natuurlijk betrokken bij het wel en wee van uw werknemers. U wilt graag dat ze gezond zijn en met plezier hun werk doen. Maar hoe weet u wat er speelt als een werknemer niet het achterste van zijn tong laat zien? Dan kan de Quickscan van Volandis goede inzichten geven.

Speciaal voor alle werkgevers die zich realiseren dat werknemers hun grootste kapitaal zijn, heeft Volandis een handige online tool ontwikkeld, de Quickscan. Hiermee kan een werkgever anoniem inzicht krijgen op de Volandis pijlers Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. 

De Quickscan richt zich op bedrijven met tenminste 4 werknemers. Als eerste stap beantwoordt een werkgever zelf online 20 korte vragen. Een simpele kwestie van klikken, kopje koffie erbij en binnen 5 minuten bent u klaar, zo garandeert Volandis. Met 1 druk op de knop nodigt de werkgever vervolgens per mail alle werknemers uit om online dezelfde vragen te beantwoorden. 

De vragen zijn natuurlijk in te zien voor u een quickscan start, bekijk ze hier. Na het beantwoorden kiezen zowel werkgever als werknemers nog een top 3 van speerpunten die in het bedrijf de meeste aandacht verdienen. Als de werknemers de vragen ook hebben beantwoord, volgt per mail een praktisch eindrapport. Een voorbeeld van zo’n rapport is ook te bekijken. 

Naar de Volandis Quickscan 

Deel dit artikel: