Construsoft voor samenwerking en efficiëntie in de afbouwsector met 3D BIM-software
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 juni 2024

Optimaliseer je automatisering

Met geavanceerde tools voor projectbeheer en samenwerking stroomlijnt Trimble Connect van begunstigend lid Construsoft communicatie en coördinatie binnen teams. Trimble Connect is daarmee dé tool die bedrijven in de afbouwsector in staat stelt om processen te stroomlijnen, communicatie te verbeteren en efficiëntie te verhogen. Wat maakt Trimble Connect zo waardevol voor jouw team?

Gemakkelijk communiceren en samenwerken

Trimble Connect is een centraal platform waarop alle projectbetrokkenen, van architecten tot aannemers en onderaannemers, naadloos kunnen samenwerken. Projectinformatie, plannen en updates deel je makkelijk en is altijd op 1 plek beschikbaar.

Je voorkomt fouten en vertragingen

Blijf up-to-date met real-time informatie over projectontwikkelingen. Omdat iedereen toegang heeft tot de meest recente documenten en wijzigingen, voorkom je vertragingen en fouten.

Eenvoudig en efficiënt je projecten beheren en managen

Met Trimble Connect kunnen teams projecten efficiënter beheren. Van planning en taaktoewijzing tot voortgangscontrole en budgetbewaking, Trimble Connect vereenvoudigt het gehele projectbeheerproces.

Krachtige 3D BIM-ondersteuning

Voor bedrijven die gebruik maken van Building Information Modeling (BIM), biedt Trimble Connect de meest robuuste en geavanceerde ondersteuning. Met de krachtige 3D BIM-viewer optimaliseer je de coördinatie tussen verschillende disciplines en creëer je een geïntegreerde benadering van ontwerp, constructie en onderhoud.

Even sparren of meer zien van de cloudoplossingen voor de afbouwsector?

Begunstigend lid Construsoft helpt je graag verder. Vraag via hun website een vrijblijvende online demo of een adviesgesprek aan met een van onze specialisten. Of ga naar www.trimbleconnect.nl.

Deel dit artikel: