Medewerkers Gert, Joke en Hennie zijn met pensioen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 juni 2024

NOA Pensionado’s

Donderdag 27 juni 2024 was de laatste werkdag van NOA-medewerkers Gert van de Bovenkamp, Joke Oussoren en Hennie van Son. Gedrieën gingen ze deze dag met pensioen. Samen met familie, bestuurders, collega’s en goede relaties namen ze donderdagmiddag afscheid.

Door de jaren heen hebben veel leden, leveranciers en relaties Gert, Joke en Hennie leren kennen. Gert en Joke vormden samen de afdeling financiën van NOA en aan NOA gerelateerde verenigingen en stichtingen. Hennie was als huismeester en ‘manus van alles’ bij iedereen bekend die bij NOA examen kwam doen, op training kwam, of een vergadering bezocht. Hennie was ook jarenlang dé man die bij de voorbereiding van NOA Jaardagen menigeen met een tangetje, snoertje of tie wrap een helpende hand bood.

Het was al een poos bekend dat Gert, Joke en Hennie gedrieën op hetzelfde moment van hun pensioen zouden gaan genieten, maar op donderdagmiddag 27 juni was het moment daar: bossen bloemen, cadeautjes en kaarten werden het Huis van de Afbouw ingedragen om de trouwe medewerkers te bedanken voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Tijdens diverse speeches kregen ze mooie woorden toegesproken, werd er gelachen en op het eind van de middag werd ook een traantje weggepinkt. Het was wel duidelijk dat Gert, Joke en Hennie door hun collega’s erg gemist zullen worden.

Gelukkig hebben hun opvolgers al enige tijd met de ervaren NOA-mensen kunnen meelopen. Peter Moerman is de afgelopen maanden door Gert en Joke intensief ingewerkt om de financiële stromen en NOA-processen te leren kennen. Johan Verbeek heeft afgelopen maanden met Hennie al de examens gedraaid, zodat ook het huismeesterschap met vertrouwen kan worden overgedragen.

Bestuur en medewerkers van NOA bedanken Gert van de Bovenkamp, Joke Oussoren en Hennie van Son heel hartelijk voor alle jaren inzet en wensen hun een welverdiend pensioen!

Deel dit artikel: