Zoek een bedrijf dat garantie geeft
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
08 maart 2024

NOA in het nieuws

Het Algemeen Dagblad publiceerde op 7 maart een artikel met de titel ‘Help, hoe vind ik een klusser?’ Want échte vakmensen worden steeds schaarser en de betrouwbare bedrijven zijn allemaal druk. Daarom adviseert de schrijver van het AD om via de website van de brancheorganisatie te zoeken naar een bedrijf dat garantie geeft. In dit artikel wordt onder andere aangegeven dat als iemand op zoek is naar een stukadoor, het slim is om deze op NOA.nl te zoeken.

Daarnaast wordt de tip gegeven om altijd op de site van de brancheorganisatie te checken of een bedrijf daadwerkelijk is aangesloten. Een goed advies, want helaas komt het voor dat bedrijven roepen aangesloten te zijn, terwijl dit niet het geval is. Op www.noa.nl staat het actuele overzicht van lidbedrijven.

Ook Gerard Ekdom van Radio 10 besteedde tijdens zijn ochtendshow aandacht aan het artikel in het Algemeen; live op de radio werd de website van NOA bezocht. Leden van NOA weten natuurlijk al veel langer dat het volop voordelen heeft om aangesloten te zijn, maar kregen nu via de media ook nog eens te horen dat het voor klanten een zeker gevoel geeft.

Wil jij het NOA-logo onderaan je mail, op je briefpapier of website plaatsen? Dan kunnen klanten direct kunnen zien dat je bij NOA bent aangesloten! Download het logo of een banner direct in het besloten ledengedeelte (uiteraard alleen toegankelijk voor leden).

Deel dit artikel: