Nieuwe SIG vestiging Amsterdam
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 november 2020

Nieuwe winkelformule SIG

Klanten van begunstigend lid SIG AfbouwSpecialist Amsterdam kunnen sinds deze maand terecht in de nieuwe vestiging aan de Dukdalfweg 25. In deze vestiging is een nieuwe winkelformule geïntroduceerd. Deze is ontwikkeld voor de specialistische vakman en sluit met een gericht assortiment volledig aan op hun specifieke wensen.

SIG AfbouwSpecialist wil zich nadrukkelijker richten op de specialisten en zich scherper onderscheiden als leverancier van afbouwmaterialen. En met de nieuwe winkelformule wil SIG dat stukadoors, gipskartonafwerkers, schilders en tegelzetters zich thuis voelen. Het is tijd voor vernieuwing.

De uitgangspunten van de winkelformule sluiten aan bij de strategie van SIG Benelux. Namelijk het versterken van de relatie met de klant, lokaal en dichtbij de klant gevestigd zijn en onderscheidend zijn door het delen van kennis en expertise. Daarnaast heeft SIG strategische partners een herkenbare plek in de winkelformule gegeven, zodat er duidelijk richting wordt gegeven aan ontwikkelingen in de markt.Aan de Amsterdamse Dukdalfweg is veel ruimte en aandacht voor het eigen merk van SIG, Speedline Drywall Products met onder andere voorstrijk, muurverf en Joint Butter. En je vindt er stoer en robuust meubilair, grovere materialen en een industriële look. Er is voldoende ruimte en mogelijkheden voor trainingen en demonstraties. De SIG winkel is echt een ontmoetingsplek waar vakmannen bij elkaar komen. Waar ze een kop koffie drinken en kennis uitwisselen met elkaar en de medewerkers. 

In 2021 worden minimaal nog twee nieuwe vestigingen volgens de nieuwe winkelformule geopend. De eerstvolgende is de nieuwe vestiging in Waddinxveen. Meer weten? Kijk op de website van SIG Afbouwspecialist.

Deel dit artikel: