Multi-energie ‘aerovan’ van de volgende generatie
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
25 maart 2024

Nieuwe Renault Master

Maak als NOA-lid kennis met de geheel vernieuwde Renault Master! Renault is ledenvoordeelpartner, waardoor NOA-ondernemers kunnen rekenen op efficiëntie met de juiste prestaties zonder compromissen in de dagelijkse werkzaamheden. En natuurlijk op spectaculaire korting.

De vierde generatie van de Renault Master voegt een nieuw hoofdstuk toe aan een succesverhaal, met een spectaculair design, sterke persoonlijkheid, opvallende looks en moderne rijbeleving. Wat maakt deze nieuwe Master zeker een bezoekje aan de Renault dealer waard:

  • Het ‘Aerovan’-design van de nieuwe Master is gestroomlijnd tot in de kleinste details om de beste efficiëntie in zijn klasse te bieden, ongeacht de gekozen motorvariant.
  • Nieuw platform geschikt voor verschillende aandrijfvormen, variërend van Diesel Blue dCi-motoren met significant lagere CO2-emissies tot batterij-elektrische varianten met een actieradius van meer dan 410 kilometer1 (WLTP) en een versie op waterstof.
  • Dieselmotoren leverbaar met nieuwe 9-traps automaat voor nog meer comfort.
  • Nieuwe Master beschikbaar met 20 geavanceerde rijhulpsystemen voor optimale veiligheid, evenals een innovatief remsysteem dat ongeacht de lading de beste vertraging biedt, de reactietijd halveert en het rijgemak naar een hoger niveau tilt.
  • Elektrisch aangedreven versies met Vehicle-to-Grid (V2G) en Vehicle-to-Load (V2L), direct vanaf de batterij of via stopcontacten in de cabine en laadruimte, om elektrische apparaten te voeden.
  • Stijlvolle en hightech cabine als mobiel kantoor, met een handig werkblad voor de bestuurder en tot 135 liter opbergruimte.
  • Elke versie standaard met OpenR Link-multimediasysteem, 10-inch beeldscherm, draadloos Android Auto en Apple CarPlay en voertuigcommunicatie op afstand via de My Renault-app.
  • OpenR Link met geïntegreerde Google-functies (meer dan 50 apps vanaf Google Play, navigatie in HD via Google Maps en spraaksturing via Google Assistant), diverse andere connectiviteitsdiensten en draadloos smartphone-laadstation optioneel verkrijgbaar.
  • Keuze uit meer dan 40 carrosserievarianten, ontelbare mogelijkheden op het gebied van conversie, hogere laadvermogens (tot 4 ton i.c.m. voorwielaandrijving), 11 tot 22 m3 laadvolume met voor- of achterwielaandrijving en breedste en langste laadruimte in dit segment.
  • Renault Master als enige bedrijfswagen in zijn categorie geproduceerd in Frankrijk: alle aandrijf- en carrosserievarianten afkomstig van dezelfde productielijn in Batilly (in het oosten van Frankrijk).

Levering van de nieuwe Renault Master is mogelijk vanaf het voorjaar van 2024. Kom gerust naar de Renault-dealer om je verder te laten informeren over leveringen en de prijzen die je als NOA-lid zullen verrassen.

Deel dit artikel: