“The strongest tapes to work with”
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
29 juni 2022

Nieuw totaalpakket duct tapes

Duct tape is het meest veelzijdige stukje tape dat voor de meest uiteenlopende toepassingen ingezet wordt. Iedereen heeft ooit wel eens duct tape gebruikt: als noodoplossing voor snelle reparaties, het vastplakken van stuclopers of het markeren van bepaalde ondergronden. Begunstigend lid Arvas/Deltec introduceert een nieuw totaalpakket duct tapes, volledig gericht op toepassingen in de afbouwbranche. Met dit compacte en complete pakket heeft de professionele stukadoor altijd de juiste tape in handen!

Een van de meeste toepassingen voor duct tapes is het vastplakken van stuclopers of het bevestigen van folies. Een goede hechting met de ondergrond is van belang zodat de tape niet vroegtijdig loslaat. Een perfect voorbeeld is de Deltec Duct Tape 100; Een multifunctionele duct tape met goede kleefkracht, inzetbaar voor algemene toepassingen in de bouw. Mocht de duct tape zowel binnen als buiten ingezet worden, dan is de Deltec Duct Tape 300 All Weather de juiste keuze.

Duct Tape 300
Duct Tape 300

Extreme toepassingen

Als het gaat om het bundelen van zware materialen of snelle reparaties voor een langere periode, is een extra sterke duct tape met hoge kleefkracht nodig. Omdat deze toepassingen vaak ook buiten plaatsvinden moet de duct tape natuurlijk ook weersbestendig zijn, met een lijmlaag die net beter kleeft op bijvoorbeeld steen, glas, staal en hout. Enerzijds is er Deltec Cloth Tape M50, die zeer sterk is en toch gemakkelijk scheurt met de hand. Daarbij heeft deze tape een zeer goede hechting op vrijwel iedere ondergrond. Anderszijds is er Deltec Cloth Tape M80, die speciaal ontwikkeld is voor extreme toepassingen. Deze tape is extra sterk en wordt voor de meest zware toepassingen ingezet. Ook is de kleefkracht extra sterk zodat deze op vrijwel iedere ondergrond inzetbaar is.

Maskeren op ruwere ondergronden

Wanneer er wordt gewerkt met extreem grove ondergronden zoals sierpleisters of buitengevels dan is een flexibele, maar sterke tape gewenst. Deltec Betonband M32 is speciaal ontwikkeld voor het afplakken van buitengevels of (grof) pleisterwerk. De tape heeft een zeer goede hechting op ruwere ondergronden en laat geen lijmresten achter. Ook is de Betonband M32 extra sterk zodat deze niet inscheurt tijdens het verwijderen.

Zelf ervaren? Dat kan!

Wilt u direct besparen op kostbare tijd, uw kwaliteit van het pleisterwerk vergroten én uw klanttevredenheid vergroten? Test en overtuig uzelf en vraag direct een gratis sample aan bij Deltec Tape via info@deltectape.nl of via 088 – 46 46 300.

 

Deel dit artikel: