HeartFelt® Multipanel voor goede akoestiek
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 september 2022

Nieuw multipanel plafond

De tijd van de functionele, esthetisch oninteressante plafonds is definitief voorbij: de laatste jaren wordt er naar hartenlust gespeeld met verschillende vormen en materialen om een uniek plafond te creëren. Naast een paneel van 30x60, breidt begunstigend lid Hunter Douglas Architectural de collectie nu uit met maar liefst drie nieuwe maten. 

De nieuwe paneelmaten zijn: 80x35, 130x35 en 180x35cm. Door deze 3 panelen toe te voegen aan het 30x60 paneel is er een nieuw HeartFelt® lineair programma ontstaan: HeartFelt® Multipanel. 

Warm en akoestisch

Een plafond van HeartFelt® Multipanel combineert een warme uitstraling met een goede akoestiek. De panelen zijn verkrijgbaar in vijf tinten, van wit naar zwart. Zo creëer je gemakkelijk nieuwe patronen die een extra dimensie toevoegen aan het binnenplafond en combineer je originaliteit met esthetische kwaliteit.

Viltplafond in grijstinten

Deze nieuwe HeartFelt®-lijn is momenteel verkrijgbaar in verschillende grijstinten. Met de nieuwe HeartFelt® Multipanel-lijn voegt Hunter Douglas Architectural een interessante optie toe aan het huidige aanbod. Het voordeel van een vilten plafond is dat het een warme uitstraling heeft. Ook de excellente akoestische eigenschappen maken van vilt een uitstekend materiaal voor binnenplafonds. Vilt is van nature een materiaal dat geluid uitstekend absorbeert. 

Recyclebare panelen

Net als alle andere HeartFelt® producten zijn deze panelen ook 100% recyclebaar en Cradle to Cradle Certified™ Bronze. Die duurzaamheid, in combinatie met de warme look en akoestische eigenschappen maken van HeartFelt® Multipanel een lijn die universeel toepasbaar is. De akoestische eigenschappen maken het een ideaal plafond voor binnenruimtes waar veel mensen samenkomen. Kijk voor meer info op de website van begunstigend lid Hunter Douglas Architectural.

Deel dit artikel: