Handgereedschappen die jouw klussen makkelijker maken
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 december 2022

Nieuw jaar; nieuwe tools?!

Begunstigend lid Elite Tools B.V. uit Klarenbeek heeft de exclusieve verkooprechten voor DeWALT afbouwgereedschappen verkregen voor de Nederlandse markt. Het assortiment omvat onder andere pleister-, plamuur-, spackmessen en spanen voor professionals in de afbouw. 

Begin het nieuwe jaar goed en gebruik DeWALT handgereedschappen om jouw klussen makkelijker te maken. Elite Tools heeft een aantal producten toegelicht:

RVS plamuurmes

Een softgrip handvat dat een precieze buiging biedt. Hierdoor kun jij jouw aanbrengsnelheid verhogen! De comfortabele, antislip handgreep zorgt er voor dat jouw hand en arm minder vermoeid raken bij lange klussen. Dit plamuurmes is versterkt met een met glasfiber versterkte nylon kern. Het mes is gemaakt van rvs voor corrosiebestendigheid en heeft een metalen hameruiteinde voor het wegtikken van oneffenheden.

Flexibele spaan met lederen greep

Deze extra flexibele pleisterspaan van het geprezen merk DeWalt heeft een duurzame greep van geborsteld leer. Dat zorgt ervoor dat hij enorm veel comfort biedt en de greep niet glad wordt als deze vochtig is. Het blad is gemaakt van rvs en is in dit geval 0,4 mm dik. Hierdoor krijg je een betere buiging van de pleisterspaan. De hoeken van de spaan zijn afgerond. En ondanks de hoge flexibiliteit is dit de sterkste pleisterspaan van 0,4 mm dik op de markt!

Spackmes - Hoogblad RVS Dik Blad Softgrip - 250mm

Dit spackmes van DeWalt staat bekend om zijn professionaliteit. Dit komt door het sterke materiaal waar het blad van is gemaakt. De DeWalt Spackmessen komen met een comfortabel, antislip, softgrip handvat wat helpt vermoeidheid te minimaliseren. De spackmessen zijn versterkt met een met glas versterkte nylon kern. Dit type spackmes heeft een stevige achterkant voor extra bescherming en een metalen hameruiteinde voor het wegtikken van spijkers. 

DeWalt Pleistermes - Verwisselbaar blad RVS 

Het DeWalt pleistermes is voorzien van een speciaal rvs mes van 0,3 mm voor een superieure sterkte en duurzaamheid. Het rvs blad is voorzien van een afgeronde rand die bescherming biedt tijdens het werk. Het DeWalt pleistermes is gebouwd voor langdurig dagelijks gebruik en daarom voorzien van een geribbelde handgreep die zorgt voor een uitstekende controle en goede grip voor nauwkeurig werk. Ook een pluspunt is dat deze messen zijn voorzien van een verwisselbaar blad. 

Exclusieve aanbieding voor NOA leden

Alle NOA leden ontvangen t/m 12 januari 2023 10% korting op onder andere; pleister-, plamuur, spackmessen, spanen en mengbakken voor in de afbouw. Minimale bestelwaarde € 450,-. Bel 055 3030 806 of mail Elite Tools voor meer informatie over de speciale actie voor NOA-leden.

Deel dit artikel: