Bart Briels tijdens Nieuwjaarsreceptie benoemd tot Erelid
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
15 januari 2024

Nieuw Erelid van NOA: Bart Briels

Zaterdag 13 januari 2024 is Bart Briels door NOA-voorzitter John Kerstens benoemd tot Erelid van de vereniging. Hij kreeg deze eretitel voor zijn jarenlange inzet als hoofdbestuurder, als voorzitter van de hoofdsector Stukadoren & Afbouw en Afbouwkeur en voor al zijn verdiensten voor de NOA-afdeling Limburg.

Bart Briels heeft een lange staat van dienst. Hij was en is nog steeds in vele besturen actief. “Bart, je weet hoe de hazen lopen en hoe dingen in elkaar zitten”, vertelde voorzitter John Kerstens hem tijdens de Nieuwjaarsreceptie. “Je bent kritisch en een creatieve probleemoplosser. Een gangmaker ook, die graag verhalen vertelt. Je bent zo’n 25 jaar lang actief geweest in de NOA-afdeling Limburg. Samen met je maat Hans Knapen. En tot op de dag van vandaag ben je voorzitter van stichting Afbouwkeur. En voorzitter van onze grootste hoofdsector Stukadoren & Afbouw. Tot voor kort was je daarnaast ook bestuurslid in het O&O-fonds en het TBA. En uiteraard maakte je ook een heel aantal jaren deel uit van het Hoofdbestuur.”

Voor al die werkzaamheden en inzet heeft het hoofdbestuur besloten Bart Briels te benoemen als erelid van NOA. John Kerstens speldde hem daarvoor het Erelidmaatschap op. Zijn vrouw Nancy werd ook bedankt, want zij heeft haar man gedurende heel veel jaar vaak moeten missen. “Al die bestuurslidmaatschappen zijn dan wel vrijwillig, maar er gaat toch heel wat tijd in zitten om dit naast het runnen van je onderneming allemaal te doen.” 

Deel dit artikel: