Gyproc Supreme en Gyproc Royal bevatten nieuwe perliet
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
25 maart 2024

Lichtgewicht werken

'Making the world a better home’. Dát is waar begunstigend lid Saint-Gobain Gyproc elke dag aan werkt. “We voelen ons verantwoordelijk voor de impact die we hebben op de natuur. Maar ook op de mens. Met onze lichtgewichte gipspleisters verlagen we de lichamelijke belasting van jouw werk. Zo hou je na een dag aanbrengen, reien en messen nog genoeg energie over voor andere leuke dingen”, stelt Gyproc.

Maar wat zorgt voor die extra lichte verwerking? Gyproc Supreme en Gyproc Royal zijn ontwikkeld met een nieuwe generatie perliet. Perliet is een lichtgewicht vulstof. Deze levert een grote bijdrage aan een nog lichtere verwerking van de gipspleister. En dat komt de lichamelijke belasting ten goede.

Gyproc Royal

Gyproc Royal is een zeer licht te verwerken handgips dat wordt toegepast voor het glad afwerken van binnenmuren en plafonds. Een ideale ondergrond voor alle gangbare afwerksystemen, zoals schilderwerk.

Gyproc Supreme

Wil je een extra lange verwerkingstijd? Kies dan voor Gyproc Supreme. Dit is een machinale gipspleister met een extra lange verwerkingstijd, zo’n 5 uur. “Die lange wand of een groot plafond (meer dan 50 m2) werk je nu gemakkelijk in je uppie af”, aldus Gyproc.

Wil jij zelf ervaren hoe is het om met één van deze lichtgewicht gipspleisters te werken? Neem contact met op met Gyproc. Er wordt dan met jou een afspraak gemaakt op een project. Gyproc gaat samen met jou aan de slag met een smeergang, waardoor je ervaart hoe het is om met Gyproc te werken. Gyproc wil bij jou aan de kuip staan zodat ze handige tips kunnen geven over hoe je het fijnste met Gyproc werkt.

Heb jij vragen of wil jij gericht advies voor een project? Neem dan contact op met één van de Gyproc adviseurs.

Deel dit artikel: