Voor elke ondergrond
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 september 2021

Leg de basis met Basebeton

Als vakman in de bouw stel je drie eisen aan betonstuc: de betonstuc moet ijzersterk, slijtvast en tijdloos zijn. Met Basebeton van begunstigend lid Stone Age beschik je over kant-en-klare betonstuc voor elke ondergrond, van vloeren en wanden tot meubels, leverbaar in heel veel kleuren. Wat wil je als professioneel verwerker nog meer?

Kant en klaar product in 64 standaardkleuren

De Basebeton van Stone Age is een product dat geschikt is voor wand en vloer, met het handige kant en klare systeem kun je direct aan de slag en realiseer je in een handomdraai een industriële robuuste betonlook. Stone Age Basebeton is leverbaar in 64 standaardkleuren en in bijna elke RAL-kleur te verkrijgen. Het sluit dus altijd perfect aan op de gewenste woonstijl. 

Voor elke ondergrond

Één van de grote voordelen van Basebeton is dat je deze aanbrengt op bijna elke mogelijke ondergrond. Zo heb je zonder sloop- en breekwerk een strakke en hygiënische vloer of wand, zelfs in natte ruimtes. Basebeton is naadloos en waterdicht, schoonmaken is dus een fluitje van een cent.

Drie extra varianten 

Maak kennis met de extra varianten van de betonstuc. Van één pot voor het complete oppervlak tot een 3-laags systeem voor een robuuster effect tot een xtreme variant op epoxy basis voor zwaar belastbare oppervlaktes. Met Basebeton geef je wanden, vloeren en zelfs meubels een stoere betonlook. 

Passie voor beton

Naast Betonstuc zijn er nog zes topproducten van het merk Stone Age, en daarmee is het merk in Nederland een van de grondleggers van het fenomeen Beton Ciré. De producten passen bij elke woonstijl: industrieel, Scandinavisch, basic, landelijk, boho, klassiek of glamour. Er is altijd een betonstuc die een bijzondere uitstraling geeft waar je van onder de indruk bent.

Get inspired!

Kennismaken met Basebeton als professioneel verwerker? Neem contact op met Stone Age voor een training of maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden voor jouw project! Wil je er gelijk mee aan de slag? Bestel of haal onze producten bij jou in de buurt bij een van de vele verkooppunten.

Deel dit artikel: