Akoestische innovaties voor zwevende dekvloeren
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 december 2023

Innovatie akoestische dekvloer

Met de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) voor de deur, is kwaliteit cruciaal. ISMT biedt niet alleen Wkb-proof oplossingen, maar tilt zwevende dekvloeren naar een nieuw niveau.

De Wkb vraagt om meer controle en begunstigend lid ISMT biedt praktische oplossingen met akoestische prestatierapporten. De zwevende dekvloeren voldoen niet alleen aan de Wkb, maar hun rapporten verbeteren ook de algehele kwaliteit. ISMT voldoet aan het Bouwbesluit en gaat verder wanneer dat nodig is.

CE-certificering

Bij Isolgomma draait het om gecertificeerde kwaliteit. De akoestische producten, onmisbaar bij hoogwaardige zwevende dekvloeren, zijn CE-gecertificeerd. De certificering is op de website van ISMT te bekijken bij de producten.

Akoestisch Prestatierapport

ISMT brengt in gratis akoestische prestatierapporten alles in kaart. NOA-leden besparen hiermee kosten, vermijden vertragingen en kunnen klanten een akoestische ervaring bieden waar ze blij van worden. Niet alleen Bouwbesluit, maar ook Wkb-ready! Ontdek hier meer over.

Innovatie met BASEMAT

Maak kennis met Isolgomma Basemat, de nieuwste innovatie voor akoestische isolatie onder de dekvloer. Gemaakt van gerecycled SBR-rubbergranulaat biedt het niet alleen aanzienlijke vermindering van contactgeluiden, maar is ook licht, flexibel en dun.

De voordelen van Basemat

Duurzaam: Gemaakt van gerecycled rubber
Eenvoudige Installatie: Licht en flexibel, snelle en eenvoudige installatie
Ruimtebesparing: Slechts 4 mm dik, zonder in te leveren op prestaties

Upgrade jouw zwevende dekvloeren met ISMT en Basemat: “Ga voor de hoogst haalbare kwaliteit, voldoe aan alle gestelde akoestische eisen, en bouw met innovatie. Transformeer geluid in comfort!”

Deel dit artikel: