Staalframebouw en 3D-modellen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 juni 2021

Hoge opkomst SGB-bijeenkomst

Dinsdag 22 juni jl. vond een zeer drukbezochte bijeenkomst van NOA Sector Grootbedrijven (SGB) plaats. Dat er grote behoefte was om weer een keer bij elkaar te komen, bleek uit het gegeven dat 90% van SGB-leden aanwezig was. Leden waren blij weer eens live met elkaar ervaringen uit te wisselen.

In het vergaderdeel van de bijeenkomst werd gesproken over exoskeletten, de Veiligheidsladder en de CAO. Daarnaast kwamen in vogelvlucht onderwerpen voorbij waarmee het Platform voor Visie en Strategie voor de Afbouw aan de slag is. Uitgelicht werden de thema’s: industrialisatie van de bouw, digitale bouw ontwikkelingen, circulair bouwen en vergroeiing en natuurlijk: Wat kan / moet de afbouw hiermee?

SGB was op bezoek bij een bedrijf dat staalframebouw gevelconstructies maakt. Herkenbaar en inspirerend door veel parallellen met onze plafond- en wandmontagebedrijven. Tevens werd gedemonstreerd hoe er zeer snel m.b.v. een Ipad een gebouw kan worden opgenomen / “gefilmd” en hoe dat vervolgens resulteert in een 3D-model van dat gebouw. Hierdoor worden onder meer snel de vierkante meters zichtbaar.

Meer info over NOA Sector Grootbedrijven

Deel dit artikel: