Ben jij een ervaren leermeester/instructeur?
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
11 juni 2020

Gezocht: praktijkinstructeur Midden Nederland

Net NOA Opleidingsbedrijf stukadoren Midden Nederland is op zoek naar een praktijkinstructeur stukadoren. Voor de praktijkinstructie aan nieuwe, aankomend stukadoors zoekt het opleidingsbedrijf op zeer korte termijn een ervaren leermeester/instructeur stukadoren voor de leerlingwerkplaats in Nieuwegein. Het gaat om een parttime functie gedurende de periode dat nieuwe leerlingen in hun basisopleiding zitten, voorlopig t/m oktober. Daarnaast zet de praktijkinstructeur zich in voor leerlingbegeleiding, extra scholing en examentraining.

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw in midden Nederland denkt aan een jonge, ervaren instructeur die goed met groepen jongeren om kan gaan en bereid is zijn vakkennis met onze nieuwe aankomend collega’s te delen. In aanvang zouden zij een geschikte kandidaat graag inlenen van een leerbedrijf. Een dienstverband is afhankelijk van de ontwikkeling en mogelijkheden van de kandidaat en de opleidingslocatie.

Kandidaten kunnen reageren bij de directeur van NOA Opleidingsbedrijf Afbouw Midden Nederland, Mevr. S. de Jongh. Tel. 030-6081533 of per e-mail.

Deel dit artikel: