“Friet en Bier om Vier”
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
06 juli 2023

Geslaagde 1e editie van pre-bouwvakborrel

Een geslaagd event begint bij een lekkere borrel en veel gezelligheid. Daarnaast is een goed hapje in de vorm van een frietje en ander lekker eten niet weg te denken. Vrijdag 30 juni organiseerde de hoofdsector Stukadoren & Afbouw een pre-netwerkborrel.

De borrel was bedoeld om elkaar, leden en fabrikanten - maar ook niet leden - te ontmoeten, kennis te delen en relaties aan elkaar te verbinden. En dat is meer dan gelukt! Een mooie opkomst, interessante mensen, een fijne locatie (dat schrijft de organisator natuurlijk met een knipoog), goede gesprekken en heerlijke hapjes hebben ervoor gezorgd dat deze eerste editie van “Friet en Bier om Vier” enorm geslaagd was.

Een zonnige locatie in de sfeervol omgetoverde praktijkhal van NOA en het achterliggende terrein maakte dat het koude biertje van de tap én de hapjes nog heerlijker smaakten. Wij hopen dat het alle aanwezigen weer goede contacten heeft opgeleverd en bedanken ieder voor hun komst. Samen willen we werken aan een landelijk sterk netwerk van Stukadoorsondernemers. Daar doen wij het voor, dus op naar de volgende!

Leuk feitje

NOA-lid Hans Knapen van het gelijknamige Stukadoorsbedrijf Hans Knapen uit Nederweert werd tijdens dit event door het Hoofdbestuur benoemd tot ‘Lid van Verdienste”. Hans is zijn gehele carrière al lid van NOA, 25 jaar voorzitter van de regionale afdeling NOA Limburg, sinds 2007 lid van de examentoetsingscommissie en sinds 2015 ook nog eens lid van de Adviesraad. Met dit eremetaal en de titel treedt Hans in de voetsporen van zijn vader, die vroeger deze titel ook al verdiend had.

Deel dit artikel: