Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 september 2023

Extra’s bij nieuwe brandstofpas

Vorige maand introduceerden we een nieuw ledenvoordeel in samenwerking met VBW Facilitaire Diensten: het Brandstofcollectief. Hiermee is een brandstof- en/of laadpas aan te vragen van onder andere Shell, BP, TotalEnergies, Esso (EG-group), Texaco en Q8/Tango. Met de NOA Brandstofpas krijg je korting op de landelijke adviesprijs. Wie nu een Shell brandstofpas aanvraagt, krijgt daarbij een gratis Car Wash of lunch cadeau.

Het Brandstofcollectief en Shell hebben in deze dure tijden tot en met het einde van dit jaar een leuke actie: wanneer jij de Shell Fleet App downloadt en een Shell pas bestelt ontvang je een speciale link waarmee er een gratis Car Wash of lunch te claimen is via Air Miles. Met de Shell pas profiteer je daarnaast van nog veel meer voordelen:

  • 12 cent korting per Liter op tanken met Shell V-Power, Shell Diesel en Benzine en 12 cent korting per kWh op laden bij Shell Recharge*
  • Tanken, laden, betalen voor auto-producten en de carwash, allemaal met één pas
  • Lage vaste kosten van € 1,59 (excl. btw) per pas per maand
  • Rijden op een maandelijks krediet van € 3000
  • Spaar voor Air Miles bij je transactie
  • Eén maandelijkse factuur met btw-specificatie
  • 10% korting op business laadpunten voor jouw bedrijf van Shell Recharge

*De genoemde korting is in eurocenten per liter/kWh; inclusief btw. De korting wordt in mindering gebracht op de geldende landelijke Shell adviesprijs.

Wil jij gebruik maken van de voordelen?

Klik hier voor meer informatie of scan onderstaande QR-code en open de Shell Fleet App op jouw tablet of mobiel. Als je gebruik wilt maken van de exclusieve ledenvoordelen, vraag dan hier je lidnummer aan.

 

Bestel nu jouw Shell pas via de Shell Fleet App, zodat je deze mooie actie niet misloopt! 

Deel dit artikel: