Omnicol helpt als een standaardoplossing niet werkt
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 juni 2023

Dienstverlener bij probleemvloeren

Soms loop je tegen een probleemvloer aan. “Zeg dan geen ‘nee’ tegen je opdrachtgever, maar pak ook die omzet door het werk uit te besteden”, stelt begunstigend lid Omnicol Flooring. “Zo kun je dóór met waar je goed in bent, namelijk meters maken. Je bent ook nog verzekerd van een mooie marge én een tevreden klant die je helemaal hebt kunnen bedienen.”

Omnicol Flooring is een bekende naam als het gaat om hoogwaardige egalisatie-, renovatie-, en gietdekvloermortels. “Maar dit item is geen commercieel verkooppraatje van onze producten”, legt Albert Jan Beute uit. “Vanuit de markt komen we dagelijks in contact met ‘probleemvloeren’. Met bouwfouten, bestek- of meetfouten, verregende vloeren, niet behaalde vlakheidsklasses, onvoldoende op afschot… Dat kost tijd en kan niet worden opgelost met een standaard anhydriet of zandcement vloer. Maar die heel mooie opdracht haal je wel graag binnen. Daarom delen wij graag ons netwerk van onafhankelijke, gespecialiseerde bedrijven die het voor je oplossen. Zonder dat wij ertussen zitten. Je maakt zelf een keuze met wie je in zee gaat en tegen welke offerte.”

Complete service

“Deze service van Omnicol Flooring sluit volledig aan op de missie van NOA: het verenigen, verbinden en ondersteunen van ondernemers in de afbouw. We schrijven een compleet advies en coördineren van de bestaande situatie tot en met de afwerking zoals tegels, pvc of coating. We zorgen, via de door ons geselecteerde verwerkers, voor een prijsopgave op basis van het Omnicol Flooring advies. Rechtstreeks, heel transparant en marktconform, voor jou en eventueel je opdrachtgever. Waarom zij het wel kunnen? Simpelweg omdat we samen veel ervaring hebben en oplossingen kunnen bieden voor alle ‘probleemvloeren’. Wij krijgen elke vloer vlak!”, aldus Albert Jan Beute van Omnicol.

Meer weten? Bel Albert Jan op 06 -  22 39 63 56.

 

Deel dit artikel: