Rode én groene laserlijnen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 maart 2023

Compacte multilijnlasers

Met de nieuwe compacte multilijnlasers van Würth was het plaatsen van wanden en verlaagde plafonds nog nooit zo eenvoudig. Aan de hand van drie zeer goed zichtbare 360°-laserlijnen zijn metalstud profielen of houten balken snel en gemakkelijk op dezelfde hoogte - en waterpas - te monteren. Voor het monteren van verlaagde plafonds heeft Würth een laserontvanger en wandhouder als toebehoren.


Recentelijk heeft begunstigend lid Würth het laser-assortiment uitgebreid met twee compacte multilijnlasers. Deze multilijnlasers zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en groen.

Groene multilijnlaser

Werk je in ruimten met veel lichtinval, dan is de multilijnlaser met de groene laser aan te bevelen. De kleur groen is namelijk veel beter zichtbaar voor het menselijk oog. Vandaar dat je met de groene multilijnlaser zelfs in slechte lichtomstandigheden nog steeds uit de voeten kunt.

Rode multilijnlaser

De krachtige rode multilijnlaser heeft een reikwijdte van ongeveer 25 meter. De groene multilijnlaser heeft een reikwijdte van maar liefst 35 meter. Werk je vooral in grote hallen? Dan is de laserontvanger de oplossing! Deze vergroot het werkbereik - van beide lasers - tot 70 meter.

Compact maar met grootse prestaties

Hoewel de nieuwe multilijnlasers sterke prestaties leveren, zijn ze compact in formaat. De multilijnlasers hebben een formaat van slechts 12 x 11 x 16 cm. Beide lasers worden geleverd met een Li-ion-accu. Met deze krachtige accu kun je - afhankelijk van het aantal lasers die je hebt aanstaan - ongeveer 11 uur werken. Bekijk de productvideo voor meer informatie en/of bezoek de website van Würth.

Deel dit artikel: