KnaufZeker biedt 100% prestatiegrantie
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 juni 2023

Cementpleister met prestatiegarantie

“Zeg je cementpleister, dan zeg je Knauf”, zegt begunstigend lid Knauf. Waarom? “Heel simpel: beter is er niet. Of het nu gaat om de afwerking van een buitengevel of van een badkamer, met ons complete assortiment cementgebonden pleisters, behaal je gegarandeerd het beste resultaat. Van Knauf LFP 235, SM 700 Pro, HP 250 tot UP 210 W heb je kwaliteit in handen.”

Alle producten en systemen van Knauf zijn ontwikkeld voor en mét de vakman. En daarbij uitvoerig getest en doorgemeten. “Want wij willen dat alleen de beste materialen het logo van Knauf dragen”, meent de fabrikant die een trouw begunstigend lid is van NOA. Het Knauf-assortiment cementgebonden pleisters bestaat uit een uitgebreid pakket van 15 aanzet- en voorspuitmortels, hecht-, wapenings- en renovatiemortels en waterafstotende basis- en afwerkpleisters.

De stukadoor die gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid kan bouwen op de technische ondersteuning van de Knauf adviseurs. Werken volgens de principes en de adviezen van Knauf biedt de mogelijkheid tot 100% prestatiegarantie met KnaufZeker. Met KnaufZeker kan 10 jaar garantie geboden worden voor projecten.

“Dus wil je kwaliteit, zekerheid, betrouwbaarheid, vakkundig advies en gegarandeerd perfect resultaat… Dan kies je Knauf”, zegt Knauf.

Wil je meer weten over Knauf cementpleisters? Bekijk dan hier het complete assortiment.

 

Deel dit artikel: