Volautomatische mortel installatie ontvangt aanmoedigingsprijs Afbouw Vakdagen
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
23 november 2023

Aanmoedigingsprijs voor Bremat

Op 9 november kreeg Bart Nijhoff van begunstigend lid Bremat uit handen van NOA-voorzitter John Kerstens de innovatie aanmoedigingsprijs uitgereikt voor hun “full electric” volautomatische mortel installatie. Deze prijs werd tijdens het beursevent voor de eerste uitgereikt, om de innovatiekracht binnen de bedrijfstak aan te moedigen en te stimuleren.

Bremat heeft de “full electric” volautomatische mortel installatie ontwikkeld om de productie en levering van kant-en-klare vloermortel op de bouw volledig zero emission en autonoom (zonder bijladen/stroomaansluiting) te laten plaatsvinden.

Gezien de plannen om in 2050 een stikstof neutrale wereld te hebben, is het noodzakelijk dat ook de bouwnijverheid haar steentje bijdraagt. Bremat zet zich hier als producent van bouwmachines al meerdere jaren in en investeert fors in nieuwe ontwikkelingen. Hiermee biedt Bremat klanten de mogelijkheid hun werkzaamheden (productie- en levering van afwerkvloeren) in de toekomst met een zero emissie machine uit te kunnen voeren.

Deel dit artikel: