Jij alle aandacht voor het afbouwen
NOA regelt de rest
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij Afbouwkeur
Meer dan 1.600 leden gingen je voor

Waarom lid worden?

NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, behartigt jouw belangen!

  • Gratis advies
  • Financieel voordeel
  • Boeiende bijeenkomsten
  • Minder risico, meer zekerheid!
Members only

Members only

NOA-leden hebben een ‘mijn domein’: in 1 overzicht staan allemaal belangrijke dossiers met downloads en uitleg. Deze hulpmiddelen en voorbeelddocumenten maken ondernemen net even gemakkelijker en leuker!

BHV-trainingen

Ondernemers én werknemers kunnen verspreid door het jaar bij NOA in Veenendaal terecht voor het BHV-diploma: we geven zowel de basiscursus om een BHV-pasje te behalen, als herhalingstrainingen om het BHV-pasje te verlengen. 

Bekijk de cursussen in onze agenda
05
juli

BHV basiscursus - 1

Als werkgever dient u ervoor te zorgen dat de bedrijfshulpverlening goed is geregeld. Dat hoeft u niet allemaal zelf te kunnen, ook werknemers kunnen een BHV-certificaat halen. BHV-ers kunnen snel ingrijpen bij calamiteiten, zoals brand of een ongeluk.