NOA-leden zonder personeel bundelen krachten in WhatsApp
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
20 juni 2024

WhatsAppgroep OZP

Een aanzienlijk aantal NOA-leden zijn ondernemer zonder personeel. Omdat deze ondernemers altijd al hun zaken zelf moeten regelen, kan het soms fijn zijn om te sparren met een collega-ondernemer. Hiervoor is nu de WhatsApp groep voor NOA-OZP aangemaakt, zodat leden eenvoudig contact kunnen leggen en een vraag kunnen stellen.

In de OZP Afbouw WhatsApp groep kunnen NOA-ondernemers zonder personeel elkaar een oproepje sturen, of een vraag stellen die te maken heeft met zelfstandig ondernemerschap. Ook kan het bestuur van NOA-OZP Afbouw leden in de WhatsApp groep gemakkelijk op de hoogte houden van lobbyzaken, ontwikkelingen en belangrijkste zaken omtrent zelfstandig ondernemerschap. Of kan een poll worden uitgezet als het bestuur of een NOA-lid een bepaalde hulpvraag heeft. Kortom, een appgroep waar alle NOA-OZP leden aan kunnen deelnemen en waarbij men elkaar op deze manier sneller kan informeren en helpen.

Wil je aansluiten? Vul dan onderstaand formulier in, waarmee je je bij sectormanager Bart van der Vorst aanmeldt voor de WhatsApp groep van NOA OZP Afbouw. Je wordt dan z.s.m. (uiterlijk een week na aanmelding) aan de groepsapp toegevoegd.

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent, is het mogelijk dat het systeem je vraagt een eenvoudige optelsom te maken. Je moet dit antwoord dan verplicht geven om het formulier te kunnen verzenden.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    06-12345678
  •  *
Deel dit artikel: