Hoofdsector Stukadoren & Afbouw zoekt bestuurslid
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
21 juni 2023

Vacature sectorbestuur

De hoofdsector Stukadoren & Afbouw is de grootste van de vier sectoren die bij NOA horen. Alle stukadoors-, afbouw-, blokkenstel- en lijmbedrijven die bij NOA zijn aangesloten zijn hier automatisch lid van. Het sectorbestuur zoekt een nieuw bestuurslid.

De hoofdsector Stukadoren & Afbouw organiseert jaarlijks voor de leden een aantal activiteiten, waarbij zowel inhoudelijke als technische zaken worden besproken. Natuurlijk is er volop ruimte voor ontmoeting met collega's en om van elkaar te leren.

Een vereniging kan niet zonder een bestuur, dit geldt ook voor de hoofdsector Stukadoren & Afbouw. Het verrichten van bestuurlijke taken is essentieel voor het functioneren van onze hoofdsector. De hoofdsector Stukadoren & Afbouw is op zoek naar nieuwe kandidaten voor een bestuursfunctie. Ben jij enthousiast en wil jij je inzetten voor de NOA, je collega’s in de branche en eveneens als positieve schakel bijdragen aan de verbinding tussen het bestuur en de leden? Wil jij je motivatie combineren met bestuurlijke verantwoordelijkheid? Dan doen we een oproep aan jou!

Competentieprofiel

Wat verwachten wij van kandidaat-sectorbestuursleden, aan welke eisen dienen zij te voldoen:

  • Visie uitdragen
  • Gedragen door en representatief zijn voor de achterban
  • Een enthousiaste interne verbinder en teamplayer
  • Bedreven in het opvangen van signalen en deze met collega-bestuurders omvormen tot concrete acties t.b.v. de hoofdsector Stukadoren & Afbouw
  • Besluitvaardig

Pre:

  • Enige bestuurlijke ervaring;
  • Aantoonbare affiniteit met algemene- en politieke vraagstukken en problemen en vraagstukken binnen de bedrijfstak afbouw in het bijzonder.
  • Graag zien wij ook kandidaten die de belangen van het Neerlandsch Stucgilde kunnen vertegenwoordigen. Ben jij die gedreven ondernemer, dan is dat voor deze vacature een pre.

Tijdsbesteding

De vergaderfrequentie is ongeveer 6 tot 7 keer per jaar. De bestuursvergaderingen worden ruim van tevoren vastgesteld en vinden plaats in de middag, met uitloop in de avond. Daarnaast organiseren we zo’n 4 tot 6 activiteiten waarbij jouw aanwezigheid is gewenst. Er wordt van je verwacht ook aanwezig te zijn op de reguliere NOA activiteiten, algemene ledenvergaderingen, nieuwjaarsreceptie etc.

Interesse?

Wil je meer weten, of kenbaar maken dat je hiervoor interesse hebt, maak dit dan uiterlijk voor 20 juli 2023 kenbaar door even een berichtje naar een van de huidige bestuursleden te sturen of neem contact op met onze sectormanager Bart van der Vorst. Hij is te bereiken onder 06 -13 56 23 53 of per mail. Ben je energiek en heb jij de ambitie? Of ken je mensen in wie jij een goed bestuurslid ziet? Wijs ze dan op deze oproep.

Deel dit artikel: