Gilde Software officieel erkend als opleider
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
27 juni 2024

Subsidie op cursussen Gilde Software

Goed nieuws voor alle medewerkers in de afbouwbranche! Gilde Software is nu officieel erkend door Stichting Mijn Carrière als opleider. Dit betekent dat je vanaf nu subsidie kunt aanvragen voor het volgen van een van de cursussen van Gilde Software.

Begunstigend lid Gilde Software biedt een breed scala aan trainingen. Er zijn cursussen voor nieuwe medewerkers die alles willen leren over de basis van de Gilde Software. Ook zijn er cursussen voor de doorgewinterde professional, die zijn/haar kennis wil verdiepen. Van de Gilde Pro Instapcursus tot gespecialiseerde verdiepingscursussen, er is voor ieder wat wils.

Deze erkenning onderstreept de inzet van Gilde Software om de vaardigheden in de branche te verbeteren en bij te dragen aan de professionele groei. Dankzij de subsidieopties wordt het nu nog makkelijker om medewerkers zich te laten ontwikkelen. "Wij zijn ontzettend blij met deze erkenning. Het stelt ons in staat om nog meer waarde te bieden aan onze klanten", zegt Wenda Rietveld, Business Consultant bij Gilde Software.

Wil je meer weten over de cursussen en hoe er subsidie kan worden aangevraagd? Bezoek dan de website van Gilde Software of die van Stichting Mijn Carrière.

Deel dit artikel: