Korting op ritregistratie & inzicht in planning
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 maart 2023

Ritregistratiesysteem

De auto van de zaak is voor iedere ondernemer een uitdaging. Wordt er door medewerkers netjes mee omgegaan? Worden de uren en kilometers wel netjes bijgehouden? En wat vindt de Belastingdienst er eigenlijk van? Het mooie is dat een goed ritregistratiesysteem kan helpen om bijvoorbeeld snel bij klanten te zijn, of om een klein beetje controle te geven over werkzaamheden van werknemers.

Op het moment dat je een of meerdere auto’s op naam van de zaak hebt staan, ben je ongetwijfeld bekend met een van onderstaande ‘problemen’:

 1. Er is een ‘Verklaring geen privégebruik’ bij de Belastingdienst getekend. Heel goed. Maar let op. De Belastingdienst weet dan dus dat er geen privé kilometers met de wagen gereden worden en kan om de kilometerregistratie vragen. Hoe houd je dat het makkelijkst bij?

  Voor Dirk Datema van Datema Stukadoorsbedrijf uit Dronten was het zijn boekhouder die hem ruim drie jaar geleden op TrackJack wees. “Voor mij is het allemaal niet zo spannend”, zegt Datema. “Het scheelt gewoon een hele hoop gedoe met de fiscus.” Werknemers van Datema mogen de bus na werktijd mee naar huis nemen, maar ze weten dat ze er privé maar 500 kilometer per jaar mee mogen rijden.

 2. Er zijn klanten die vragen stellen wanneer de collega op locatie aankomt. “Want we hadden toch 9 uur afgesproken?” En dat belletje naar de juiste collega is niet alleen tijdrovend en frustrerend, het kan ook veel makkelijker. Maar hoe?

  Datema Stukadoorsbedrijf heeft 5 wagens rondrijden met het systeem. “Ik weet altijd exact waar mijn jongens zijn en hoeveel ze hebben gereden. Alles inzichtelijk en zeer hedendaags.” De GPS tracker maakt het mogelijk om op je telefoon of PC precies op een kaart te zien waar alle wagens zijn, zijn geweest en naartoe gaan. Perfect voor de planning en logistiek.

 3. Je hebt een werknemer in dienst waar je toch niet helemaal zeker van weet of de afgesproken uren wel netjes worden gewerkt. Is het toevallig dat hij alweer file heeft? Of later aankwam dan de planning had staan? Controle is niet altijd leuk, maar soms is het nodig. Maar hoe?

  Dirk Datema: “Ik gebruik TrackJack ook om de urenregistratie van mijn jongens sluitend te krijgen. Ik kan namelijk precies zien hoe lang ze op een werk zijn geweest. Als ik zou willen kan ik zelfs zien wanneer ze de auto starten. Niet dat ik dat doe trouwens. Ik heb wel wat beters te doen.”  

NOA korting

NOA heeft een samenwerking met TrackJack, marktleider op het gebied van ritregistratie voor de Belastingdienst en GPS trackers voor bedrijfswagens. De meest gebruiksvriendelijke software op de markt, en met korting voor NOA-leden. Je krijgt € 45,- korting op aanschaf van een GPS tracker, die op een gewenste locatie wordt geïnstalleerd. Dat kan op kantoor zijn, bij de bestuurder thuis of op een klus. Daarna koop je voor één of meerdere jaren service. En dat wordt niet stilzwijgend verlengd, want TrackJack houdt niet van verborgen kosten. Die houden het graag lekker overzichtelijk en transparant.

De aanbieding voor NOA-leden:

 • De TrackJack PRO Fiscaal 2
 • Installatie bij jou op locatie
 • 1 jaar ritregistratieservice (twv €85)

Je betaalt € 269,95 in plaats van € 314,95. Dat is € 45,- korting.

Vraag een offerte aan. TrackJack controleert zelf of je NOA-lid bent en verwerkt de korting in hun aanbod.

Deel dit artikel: