Vrijwilligers gezocht voor 23 en 24 maart 2023 RAI Amsterdam
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 januari 2023

Promoot je vak op Skills The Finals

Tijdens Skills The Finals bezoeken 10.000 vmbo-scholieren de RAI in Amsterdam. Daar worden dan allemaal vakwedstrijden gehouden en er zijn demo’s om jongeren te enthousiasmeren voor een opleiding in het mbo. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om daar te laten zien dat het in de afbouw geweldig leuk werken is.

Ruim 600 finalisten uit het (v)mbo gaan tijdens Skills The Finals met elkaar de strijd aan in ruim zestig vakwedstrijden: Wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied? Voor de stukadoors vindt deze finale plaats bij NOA in Veenendaal: op 9 en 10 maart zijn er in het Huis van de Afbouw stukadoorswedstrijden, maar worden ook andere activiteiten georganiseerd, om scholieren die een kijkje komen nemen, kennis te laten maken met onze beroepen. Tijdens Skills The Finals op 23 en 24 maart is de uitreiking en wordt tijdens hét scholierenevenement voor talentvol vakmanschap in Nederland bekend gemaakt wie de Nederlands kampioen stukadoren 2023 is.

Tijdens Skills The Finals bezoeken 10.000 vmbo-scholieren de RAI in Amsterdam. Deze scholieren gaan zich oriënteren in welke richting zij verder willen. Dit is het moment voor de afbouw om jonge scholieren enthousiast te maken voor een opleiding als natuursteenbewerker, plafond- en wandmonteur, vloerenlegger of stukadoor. In de RAI hebben we tijdens Skills The Finals voldoende vierkante meters beschikbaar om het vak te promoten en wij zoeken bedrijven uit alle vier de hoofdsectoren van NOA die daar willen laten zien wat ervoor nodig is om een echte afbouwprofessional te worden.

Je krijgt op 23 en 24 maart maart in de RAI Amsterdam een mooi platform om jouw expertise te promoten.

Hebben we je overtuigd? Meld je dan aan bij Patrick Vos, leerambassadeur bij Savantis. Je kunt Patrick bereiken via p.vos@savantis.nl of 06 34485314. De deadline om je aan te melden is vrijdag 27 januari.

Deel dit artikel: