Buitengevels afplakken met Deltec Betonband M32
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
21 december 2021

Nieuwe afplaktape

Er worden steeds meer buitengevels geïsoleerd. De laatste jaren is het een trend om die geïsoleerde buitengevel daarna af te werken met keimen of sierpleister. Om een strakke afwerking te realiseren, plakt een vakman de buitengevel natuurlijk netjes af. Daar ontstaat vaak irritatie, omdat afplaktape slecht hecht, of inscheurt tijdens het verwijderen. Begunstigend lid Deltec Tape heeft nu een oplossing: gebruik Deltec Betonband M32!

Deltec Betonband M32 is een veelzijdige tape, voor zowel stukadoor als schilder. Het is een robuuste maar toch zeer soepele tape met hoge kleefkracht. Het is speciaal ontwikkeld voor zeer ruwe ondergronden met lastige hechting zoals beton, gips, sierpleister en steen. Daarbij is de tape zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals verpakken, bevestigen van stuclopers en snelle reparaties. De Deltec Betonband M32 heeft een linnen verweving wat de tape extra sterk maakt en waardoor de tape gemakkelijk met de hand te scheuren is. De unieke lijmlaag maakt het mogelijk om de tape zowel binnen als buiten in te zetten en is tot 3 weken zonder lijmresten te verwijderen. Dé universele probleemoplosser volgens Deltec Tape.

Voordelen Deltec Betonband M32

  • Universeel inzetbaar voor lastig hechtende ondergronden
  • Perfect maskeren op beton, gips, sierpleister en steen
  • Gemakkelijk te scheuren met de hand
  • Zowel binnen als buiten inzetbaar
  • Tot 3 weken UV-bestendig en zonder lijmresten te verwijderen

Gratis ervaren!

De nieuwe Deltec betonband M32 uitproberen en zelf ervaren hoe de tape werkt? Begunstigend lid Deltec Tape biedt NOA-leden een gratis probeerrol aan. Vraag een sample aan. 

Deel dit artikel: