Kwakman is breed en toekomst gericht
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
15 november 2018

Kwakman winnaar BinnenBouw Expert Award 2018 - 2019

Kwakman, Verwol complete interieur realisatie en Bimmerman projectafbouw waren de finalisten die streden om de eerste BinnenBouw Expert Award. 15 november werd, bij Arsenaal Restaurants in Naarden, tijdens een avondvullend programma de award en de cheque ter waarde van € 3.000,- voor PR activiteiten, voor het eerst uitgereikt aan de winnaar: Kwakman uit Volendam.

De jury noemde de winnaar een vooruitstrevende organisatie binnen de (droge) binnenbouw. Zaken als ‘open source software’ en ‘blockchain technology' zijn bij Kwakman in beeld als potentie voor de hele bouwketen, waarbij deze nieuwe technieken ook worden gezien als antwoord op het 'circulair' maken van het afbouwproces. Evenals de noodzakelijkheid om het personeel daarin mee te nemen met toekomstgerichte opleidingen. Concluderend: Kwakman is breed en toekomstgericht georiënteerd en weet heel goed waar de kracht van het bedrijf zit. En doet dat met passie en gedrevenheid!

Winnaar BBE Award 2018-2019
Winnaar BBE Award 2018-2019

Meer dan alleen een project

Dagelijks worden de mooiste en meest duurzame binnenbouw projecten opgeleverd. Met als resultaat: tevreden klanten. De plafond- en wandmontagebedrijven, hetzij totaal afbouwbedrijven, leveren hier een belangrijke bijdrage aan. De oplevering van een project is een resultaat van meerdere facetten binnen een organisatie. Niet iedereen ziet of weet dat. Daarom zijn NOA en producentenvereniging NVF i.s.m. Plafondenwand.info dit initiatief voor de meest vooruitstrevende BinnenBouw Expert van Nederland gestart.

Meest vooruitstrevend

De bouwsector kent verschillende prijswedstrijden. De verantwoordelijke commissie van de BinnenBouw Expert Award hanteert een andere aanpak dan men in de sector gewend is. Zij kijkt namelijk naar de organisatie achter de uitgevoerde projecten op basis van vier thema’s: organisatie, marktpropositie, klantenservice en innovatie. Aan de hand van deze opzet beoordeelt een onafhankelijke jury welke organisatie het meest vooruitstrevend is. Kwakman mag deze titel nu tot de volgende uitreiking in 2020 voeren.

Deel dit artikel: