Toekomstgericht, leerzaam, afwisselend
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
15 april 2021

Kies voor de NOA-Ondernemersopleiding

De NOA-Ondernemersopleiding bestaat uit 10 praktische lesdagen. Deze zijn als afzonderlijke cursusdag of als complete opleiding te volgen. Je krijgt nieuwe inzichten voor je bedrijf, leert slimmer te werken en ondernemersrisico’s te herkennen. Alle trainingen van deze opleiding zijn specifiek bedacht voor (toekomstig) ondernemers van een stukadoors-, vloeren-, terrazzo-, natuursteen-, blokkenstel- en plafond- en wandmontagebedrijf.

Tijdens de NOA-Ondernemersopleiding leer je van verschillende docenten van alles (bij) over ondernemerszaken. De vakbekwame docenten wijzen je op aspecten waar je normaliter niet zo snel aan denkt. Door het net even anders te gaan doen, of je focus te verleggen, zal je merken dat ondernemen nog leuker wordt en méér oplevert. Gedurende de opleiding leer je jouw bedrijf vanuit verschillende invalshoeken onderscheidend neer te zetten. Met onze ondernemersopleiding haal je het beste uit jouw bedrijf.

Samen leren

Tijdens de opleiding deel je jouw kennis en ervaringen met je medestudenten. Van elkaar leer je namelijk ook heel veel. Cursist Liza Wouters hield afgelopen 'schooljaar' van elke lesdag een kort dagdoek bij. Ben je benieuwd wat zij opmerkelijk en leerzame aspecten vond? Lees haar ervaringen.

Cursist Liza Wouters
Cursist Liza Wouters

Cursusoverzicht

 1. Jouw sterke/zwakke punten en de concurrentie
 2. Wat elke afbouwondernemer moet weten over wetgeving
 3. Klanten aantrekken en vasthouden met social media
 4. Inspirerend en effectief leidinggeven
 5. Juridische valkuilen voor een afbouwondernemer
 6. Efficiënt samenwerken; meer plezier én een hoger rendement
 7. Je financiën goed geregeld
 8. Verkoopgericht acquireren en klantgericht adviseren
 9. Het correct toepassen van de cao
 10. De WOW-factoren van jouw onderneming!

De lesdagen zijn afzonderlijk en als totale opleiding te volgen in het NOA Afbouwcentrum te Veenendaal. Als de coronamaatregelen het toe laten, willen we in het najaar van 2021 de opleiding weer starten.

Branche-certificaat 

Volg je de hele NOA-ondernemersopleiding, dan kun je het certificaat 'toekomstgericht ondernemen' behalen.

Belangstelling melden

 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • 012-3456789
Deel dit artikel: