BinnenBouw Expert Award is uitgereikt aan Jaleco Totaal Projectafbouw BV
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
24 november 2022

Jaleco wint BBE-Award 2022/2023

Vrijdag 18 november werd tijdens de Plafond- & Wanddag de BinnenBouw Expert Award uitgereikt. Jaleco Totaal Projectafbouw B.V. was de trotse winnaar die naar huis ging met de award en een cheque van € 3.000,- voor PR-activiteiten. De jury was onder de indruk van hun nieuwe experience center voor klanten en de wijze waarop het hele Jaleco team professionaliteit uitstraalt.

NOA-voorzitter John Kerstens reikte vrijdag 18 november tijdens de Plafond- & Wanddag de BBE-Award uit. Van de drie genomineerde bedrijven was een bedrijfsreportage gemaakt, zodat alle aanwezigen konden zien hoe deze totaalbouwers zich onderscheiden in de markt. “Eigenlijk zijn jullie allemaal winnaars, want kijk wat voor prachtige bedrijven jullie hebben en met hoeveel trots jullie spreken over jullie vakmensen en de eindproducten die jullie leveren”, sprak Kerstens de genomineerden toe. “Maar er kan er maar een de winnaar zijn.” Daarom heeft de vakjury zich er over gebogen wie van de drie uitblinkt in organisatie, de wijze van presenteren en het serviceconcept.

Jaleco, Schuurmans en B&O waren de genomineerden voor de BBE-Award 2022/2023
Jaleco, Schuurmans en B&O waren de genomineerden voor de BBE-Award 2022/2023

Genomineerden

Volgens de onafhankelijke jury focust genomineerde B&O Projectafbouw BV zich op digitalisering en durft het bedrijf te kiezen voor klanten die bij hen passen. Andere genomineerde Schuurmans Afbouwsystemen BV wordt geroemd om hun aandacht voor alle medewerkers, die samen de vele mooie projecten maken. Uiteindelijk koos de jury Jaleco Totaal Projectafbouw B.V. vanwege het onderscheidende presentatieconcept. “Jaleco staat ook open voor nieuwe suggesties en adviezen. Het hele team straalt professionaliteit uit”, meldt het juryrapport. 

Prijswinnaar Jaleco

“In ons nieuwe experience center laten we klanten graag zien wat er allemaal mogelijk is”, vertelt Cock Janse, eigenaar van Jaleco Totaal Projectafbouw B.V.. “We zijn niet meer een plafondboer, zoals dat in de markt wel geroepen wordt, maar een échte binnenbouw expert. We laten ons ook niet meer door de aannemer naar de slachtbank brengen” meldt de binnenbouwer met een knipoog, “want kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Dat willen we niet alleen voor onszelf, maar voor de hele bedrijfstak waar mogelijk ook het voetlicht brengen.”

Bekijk de videoreportages van de genomineerde BinnenBouw Experts.

Deel dit artikel: