Nieuwe maskeertape voor de groeiende stukadoorsmarkt
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
26 september 2023

Innovatieve Maskeertape SGT

De stukadoorsmarkt is constant in beweging. Het gebruik van maskeertape in stukadoorswerkzaamheden is van cruciaal belang voor het bereiken van een nauwkeurige en schone afwerking. Daarom heeft begunstigend lid Arvas met Deltec Tape een innovatieve maskeertape ontwikkeld.

Helaas hebben traditionele tapes soms moeite om stand te houden in de veeleisende omgeving van stukadoren en spackspuiten. Dit kan resulteren in ongewenste problemen zoals inscheuren of onvoldoende hechting op de ondergrond.

De Masking Tape SGT is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende toepassingen van stukadoren en spackspuiten. Het unieke papier heeft een coating waardoor de tape bestand is tegen zeer vochtige verwerkingsmaterialen zoals spack. De lijmlaag heeft een extreem goede hechting met ruwere ondergronden, zodat de tape niet vroegtijdig loslaat. Daarbij is de tape verwijderbaar zonder lijmresten. Diverse praktijktests laten zien dat de tape een zeer goede afwerking biedt.

Voordelen voor de stukadoor en spackspuiter:

  • Extra sterk, scheurt niet in
  • Zeer goede hechting met ondergrond
  • Is bestand tegen veel spack en stucwerk door unieke coating op papier
  • Unieke papieren drager zorgt voor strakke afwerking
  • UV bestendig tot 2 weken
  • Laat geen lijmresten achter

Test gratis!

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis sample aan en overtuig jezelf via deltectape.nl/sample of bel 088 – 46 46 300.

Deel dit artikel: