Probleemoplosser voor de stukadoor
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
28 maart 2023

Deltec Betonband M32

Als professionele stukadoor heb je ervaring met het afplakken van verschillende ondergronden. Toch kan het werken met ruwe ondergronden problemen opleveren.

Deltec Betonband M32 is een veelzijdige tape, voor zowel stukadoor als schilder. Het is een robuuste maar toch zeer soepele tape met hoge kleefkracht. Het is speciaal ontwikkeld voor zeer ruwe ondergronden met lastige hechting zoals beton, gips, sierpleister en steen. Daarbij is de tape zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals verpakken, bevestigen van stuclopers en snelle reparaties. De Deltec Betonband M32 heeft een linnen verweving wat de tape extra sterk maakt en waardoor de tape gemakkelijk met de hand te scheuren is. De unieke lijmlaag maakt het mogelijk om de tape zowel binnen als buiten in te zetten en is tot 3 weken zonder lijmresten te verwijderen. Dé universele probleemoplosser volgens Deltec Tape.

Herkenbaar is de extra tijd die het kost om ruwe ondergronden af te plakken. De tape scheurt in of nog erger; deze blijft niet hechten. Om onnodige irritaties te voorkomen, heeft begunstigend lid Deltec Tape een speciale tape ontwikkeld die te gebruiken is voor lastige materialen zoals beton, gips en steen.

Voor binnen én buiten

Deltec betonband M32 is een soepele tape die zeer geschikt is voor toepassingen zoals maskeren van buitengevels en andere ruwere ondergronden. Maar ook voor het bevestigen van stuclopers en snelle reparaties. De Deltec Betonband M32 is geschikt voor binnen- en buitengebruik en is tot 3 weken zonder lijmresten te verwijderen! Dit is te danken aan de hoge kleefkracht en de onwijs sterke linnen verweving wat er ook voor zorgt dat het gemakkelijk met de hand te scheuren is. 

Voordelen voor de stukadoor:

  • Universeel inzetbaar voor lastig hechtende ondergronden
  • Perfect maskeren op beton, gips, sierpleister en steen
  • Gemakkelijk te scheuren met de hand
  • Zowel binnen als buiten inzetbaar
  • Tot 3 weken UV-bestendig en zonder lijmresten te verwijderen
  • Bespaar tijd en onnodige irritaties

Gratis ervaren?

Wil je zelf de nieuwe Deltec betonband M32 gratis ervaren? Vraag dan een gratis sample aan via deltectape.nl/sample of bel 088 - 46 46 300.

 

Deel dit artikel: