Korting op aanschaf AED voor NOA-leden
Alle afbouwbedrijven
aangesloten bij NOA
19 april 2023

Collectief inkoopvoordeel AED

Veel bedrijven zien belang in het hebben van een Automatische Externe Defibrillator (AED). Dit slimme apparaat, dat levens kan redden, is echter niet goedkoop. Diverse leden vroegen of het mogelijk is om een AED via NOA te kopen. Er is een partner geselecteerd waarmee we afspraken hebben gemaakt voor de collectieve inkoop, waardoor een AED nu met korting kan worden aangeschaft. 

Aanbieding

Onze geselecteerde partner Van Schaik Services biedt een AED aan van het merk Mindray Beneheart CIA die makkelijk in gebruik is en een lange levensduur van de accu en de plakkers heeft. De AED kan zowel in het Nederlands als Engels reanimatie ondersteuning geven. Daarnaast is het apparaat ook geschikt voor kinderreanimatie.

Speciale inkoopprijs voor NOA-leden: € 1.025,00 excl. btw

Deze speciale prijs geldt vanaf 10 of meer aangeschafte AED’s. We verzamelen daarom de bestellingen van NOA-leden en Van Schaik Services gaat met de collectieve afspraak aan de slag zodra er 10 AED’s besteld zijn. Op dat moment ontvang je per mail een nota van NOA en wordt de AED (met eventuele extra’s) na betaling aangetekend verzonden door Van Schaik Services.

Garantie

Je krijgt 5 jaar fabrieksgarantie op de AED. Ook wordt 4 jaar garantie op de batterij gegeven. De levensduur van de elektroden is ca. 4 jaar. Bij vragen kan direct contact worden opgenomen Van Schaik Services, waar wij de AED’s collectief inkopen.

BHV-training

Tijdens de BHV-trainingen die NOA organiseert, kunnen jij en je medewerkers ook met deze AED oefenen, zodat jullie jaarlijks opgefrist worden voor het gebruik van jullie eigen AED.

We kunnen ons voorstellen dat je de AED op wilt hangen in je bedrijf, of in een tas wilt opbergen, zodat de AED beschermd in de bestelauto kan worden bewaard. Van Schaik Services biedt daarom ook de mogelijkheid om er een tas, kast of wandbeugel bij te bestellen:

  • AED opbergtas: € 82,50 excl. btw
  • AED binnenkast: € 125,00 excl. btw
  • AED buitenkast met pincode: € 550,00 excl. btw
  • AED wandbeugel: € 20,00 excl. btw

Wij hebben deze partner geselecteerd vanwege de prijs-kwaliteit verhouding, maar ook om de gunstige voorwaarden, het serviceniveau en de mogelijkheid om tijdens de jaarlijkse BHV-training van NOA met hetzelfde apparaat te trainen.

Bestellen

Wil je gebruik maken van de collectieve inkoop? Onderstaand kun je direct één of meer AED’s bestellen. Desgewenst kun je er ook direct een tas, kast of wandbeugel bij kopen.

  • naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
Deel dit artikel: